Facelift: BMW M3 Sedan

BMW M3 Facelift
De BMW 3-reeks kreeg vorige week een kleine facelift en dan kan zijn krachtigere variant, de M3, niet achterblijven.

De nieuwe M3 Sedan krijgt dezelfde nieuwe LED achterlichten, nieuw vormgegeven kofferdeksel en achterbumper. Binnenin zijn er ook enkele wijzigingen aangebracht, zo worden de schakelaars nu uitgevoerd in chromen ‘Perlglanz’ afwerking en krijgt de wagen de nieuwste generatie van iDrive.

Die nieuwe generatie iDrive beschikt over een grotere display (8,8 inch) en een geïntegreerde harde schijf van 40 GB voor kaart- en audiobestanden. Nieuwe adapters zorgen ervoor dat je vanaf nu zeer gemakkelijk je smart phone (inclusief iPhone) kan aansluiten op iDrive. 

Motorisch is er niets veranderd, dezelfde 4-liter V8 zorgt nog steeds voor een vermogen van 420 pk en een maximaal koppel van 400 Nm bij 3900 toeren per minuut. 

BMW M3 Facelift

BMW M3 Facelift

BMW M3 Facelift

BMW M3 Facelift

BMW M3 Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...