Preview: Porsche Cayman S Sport


Het gebeurt vaker dat er voor de officiële voorstelling van een wagen toch al een foto uitlekt. Vandaag is dat niet anders, met de Porsche Cayman S Sport.

De Porsche Cayman S Sport zal op de markt komen omwille van twee redenen. De eerste is de verkoop van de Cayman te doen stijgen, net voor de facelift van de Cayman op de markt verschijnt rond het midden van 2009. De tweede reden is de 60e verjaardag van Porsche te vieren.

De S Sport Edition van de Porsche Boxster, die vorig jaar op de markt kwam, kreeg een chrono-pack, nieuwe remmen en een nieuwe ophanging. Bij de Cayman zal dat ook niet anders zijn (hoe origineel zijn de mensen bij Porsche niet?). De Cayman S Sport zal uiteraard meer vermogen krijgen, een totaal van 303 paarden. De tweekleurige lak werd trouwens geïnspireerd op die van de GT3 (ze blijven echt origineel).

De prijs is nog niet bekend gemaakt, maar wordt geschat op €63.000. Veel goedkoper dan zo’n Cayman S Limited Edition.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Porsche Cayman S Sport"

  1. XliljeezyX 24-07-2008 om 14:45

    Waar zijn de 911 led lichtjes? vind die ronde lichten maar niks 🙁

Reageer

Reactie aan het plaatsen...