Gespot in St. Tropez

St. Tropez Aston Martin DB9
Ook qua auto’s valt er allerlei lekkers te zien in St. Tropez, het pittoreske Franse dorpje krijgt er dagelijks de rijksten der aarde over de vloer.  

Direct werden enkele trends duidelijk, de meest geziene modellen zijn de Ferrari F430 (en Spider) en Bentley Continental GT (en GTC). Blijkbaar worden deze ideaal bevonden voor een trip naar het zuiden. Verder is ook Aston Martin met de DB9 goed vertegenwoordigd en heeft de Rolls-Royce Drophead Coupé er zijn natuurlijke habitat gevonden. Opvallend was de afwezigheid van de Audi R8, gedurende 9 dagen zagen we deze maar 1 keer voorbijkomen. 

Rolls-Royce Drophead Coupé St. Tropez

Porsche Cayenne St. Tropez

Maserati GranTurismo St. Tropez

Bentley Continental St. Tropez

Porsche Cayenne GTS St. Tropez

St. Tropez

St. Tropez

Porsche 911 + Mercedes SL St. Tropez

Bentley Continental St. Tropez

St. Tropez

Aston Martin DB9 Volante St. Tropez

SLR McLaren St. Tropez

SLR McLaren St. Tropez

Aston Martin V8 Vantage St. Tropez

Maybach St. Tropez

 

Deel dit bericht:

5 reacties op "Gespot in St. Tropez"

 1. XliljeezyX 17-07-2008 om 21:22

  Geef mij in plaats van zo’n continental maar een mercedes CL 600! (op een of anderen manier vind ik dat model opeens het mooist eerst vond ik de S600 het mooist maar die coupé lijnen vind ik wel mooier)

 2. XliljeezyX 17-07-2008 om 21:25

  Ohja een kleine tip: Spaar maar vast! volgende keer Dubai! of monaco?

 3. poan 18-07-2008 om 0:15

  saint-tropez is mega marginaal. allemaal campings met opels en peugeots. pj kgeloof u nie da ge die autos ebt gezien. lol…

  vele groeten

  veel zotte machientjes hier. hehe

  schune kerren

 4. XliljeezyX 18-07-2008 om 13:28

  Waarom zou PJ zulke auto’s niet hebben gezien.. als je naar Amsterdam gaat naar die dure straat zie je ook van zulke auto’s… of naar Knokke zie je veel Aston-martins en Bentley’s..

 5. matti 26-07-2008 om 17:21

  In St-tropez zie je inderdaad deze wagens, maar is nog niets als je het vergelijkt met monaco of Cannes. St-Tropez is precies steeds minder geliefd aan het worden bij de rijken met hun vette bakken. Terwijl Cannes echt boomt, heb er op 1 dag 3 verschillende R8’s gezien.
  Greetz

Reageer

Reactie aan het plaatsen...