Preview: Pininfarina Hyperion


Mochten er mensen bestaan die de Rolls-Royce Drophead maar niets vinden, Pininfarina komt met een oplossing: de Pininfarina Hyperion.

Naast enkele minder prestigieuze projecten, vind Pininfarina het terug tijd af te komen met een speciale wagen, ditmaal op basis van de Rolls-Royce Drophead. Veel kunnen we nog niet zeggen over dit model, maar we hebben al een schets, die hierboven staat. Opvallend: elke vorm van deuren ontbreken en gezien de uitstulping die over de deuren heen naar de voorkant van de wagen loopt, vraag ik mij af hoe de deuren van de Hyperion zullen werken.

Pininfarina heeft naast die enkele minder prestigieuze projecten natuurlijk ook enkele topwagens gemaakt, zoals de Ferrari P4/5, de Maserati Birdcage en de Sintesi.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...