Facelift: Maserati Quattroporte + Quattroporte S

Maserati Quattroporte Facelift
Maserati heeft de Quattroporte een facelift gegeven voor het modeljaar 2009, de Italiaanse autobouwer voegt ook een “S” variant toe aan het gamma.

De Maserati Quattroporte is reeds vijf jaar op de markt en is ondertussen 15.000 keer verkocht. De Italiaanse luxewagen krijgt enkele kleine updates om de competitie met zijn Duitse concurrenten aan te kunnen. De standaard Quattroporte krijgt een 4.2 liter V8 met 400 pk terwijl de Quattroporte S een 4.7 liter V8 krijgt met een vermogen 430 pk.

De nieuwe Quattroporte krijgt aan de buitenkant een “nieuwe” grille en zowel de voor- en achterlichten zijn uitgevoerd met LEDs. Iets wat we zo naderhand wel gewoon zijn en al te vaak als excuus voor een facelift wordt gebruikt. Verder krijgt de Quattroporte nieuwe zijspiegels en een iets dynamischere lijn in profiel.

Binnenin vinden we een nieuw console waarbij de bedieningstoetsen meer gegroepeerd zijn om het geheel nog beter te kunnen bedienen. Het navigatiesysteem heeft ook een update gekregen en zit omvat in het “Maserati Multimedia System”. Er zijn ook twee nieuwe soorten leder: Marrone Corniola (bruin) en Sabbia (zandkleur).

Maserati Quattroporte Facelift

Maserati Quattroporte Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...