De Ring rond in 7:50 met Porsche Carrera S


De Porsche 911 kreeg onlangs een facelift, maar geen kat die dat ziet. De manier om te ontdekken wat er dan wel nieuw is aan de 911: een rondje Nürburg.

Porsche ging met drie modellen van de nieuwe 911 naar de Ring en concludeerde dat de Carrera S met de PDK-versnellingsbak de snelste variant was met een tijd van 7:50. De Carrera S zonder die PDK-versnellingsbak deed er 7:58 over en om te bewijzen dat dat beter is dan zijn voorganger, nam Porsche diezelfde voorganger mee, die in 8:02 de ring rond ging.

Aangezien de snelste 911 de Ring in 7:50 doet, slaagt Nissan in haar doel tot op heden met de GT-R. Natuurlijk komt Porsche met nog enkele sportievere versies zoals de GT2, GT3 en de Turbo. Benieuwd wat die kunnen!

Deel dit bericht:

2 reacties op "De Ring rond in 7:50 met Porsche Carrera S"

  1. XliljeezyX 20-06-2008 om 19:02

    ik denk dat de GT2 Vele malen sneller is dan die japanner.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...