Lamborghini Reventón vliegt over Turijn

Lamborghini Reventon vliegt boven turijn
Vandaag hing er in Turijn iets bijzonders in de lucht, de 1 miljoen euro waard zijnde Reventón werd er op het Lingotto gebouw gedropt.    

De Lamborghini Reventón werd door een legerhelikopter boven de autohoofdstad van Italië vervoerd, daarvoor werd de Marina Militare Italiane (de Italiaanse marine) ingeschakeld. De exclusieve Reventón werd op het Lingotto gebouw gedropt waar een conferentie werd gehouden door Lamborghini. De conferentie ging specifiek over de Reventón, die maar 20 keer gebouwd werd en voor 1 miljoen euro over de toonbank gaat. De conferentie was deel van “Turijn 2008 – Wereldhoofdstad van het design”. 
 
Lamborghini Reventon vliegt boven turijn

Lamborghini Reventon vliegt boven turijn

Lamborghini Reventon vliegt boven turijn

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lamborghini Reventón vliegt over Turijn"

  1. XliljeezyX 10-06-2008 om 13:32

    Ze hadden hem beter naar mij kunnen brengen! teminste exclusief ontvangst van je lamborghini 😉

    beter dan je rs6 in ontvangst nemen van een vrachtwagen (ik zag vanochtend toen ik naar school reed 2 vrachtwagens vol met audi rs4 avant, rs6 avant, audi S8! waarom rijden ze er niet heen nog leuker ook:P (jaja.. kilmoter dit dat net nieuw garantie etc..)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...