Video: Prius maakt geluid!


Vele tegenstanders verweten de Toyota Prius vaak dat hij gevaarlijk was voor overstekende kinderen en dergelijke, omdat deze wagen geen motorgeluid maakt. Of ze gelukkiger zijn met het geluid dat enkele wetenschappers deze wagen hebben laten maken, is een andere zaak.

Eerlijk gezegd, moest mijn wagen zo’n geluid maken, ik zou constant uitstappen en controleren of alle onderdelen van mijn wagen nog gemonteerd zouden zitten zoals dat hoort. Of het geluid ooit zal wennen voor omstaanders is een andere zaak. Ik zou niet graag de buurman zijn van iemand met zo’n Prius, want van Prius-rijders is geweten dat ze, naast geitenwollensokken dragen, ook vroeg opstaan. Elke ochtend met het geknars van een Prius wakker worden, ik kan mij aangenamere manieren inbeelden om wakker te worden. Ik kijk meer uit naar het Formule-1-geluid van de Fisker Karma.

Nuja, het filmpje:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...