Opel Astra RSCA

Opel Astra RSCA Edition
RSCA bestaat 100 jaar en Opel draagt zijn steentje bij aan de festiviteiten: een Opel Astra GTC RSCA Limited Edition. Lange naam wel!

Misschien zou je verwachten dat de kleuren van de wagen enkel en alleen uit paars en wit zouden bestaan, maar dit is niet het geval. Discrete stiksels op de lederen zetels, het clublogo op de hoofdsteun en RSCA op de voetmatten tonen discreet dat het om een Opel Astra GTC RSCA Limited Edition gaat.

Aan de buitenkant vind je een klein logo van RSCA, zodat je met je wagen ook nog heelhuids kan terugkeren van een trip naar pakweg Brugge of Gent.

De wagen is verkrijgbaar in het wit en zwart. Motoren variëren tussen 90 en 180Pk. Qua basisuitrusting zit het wel goed: het OPC line Pack I en het Advantage Pack zitten er standaard -Luik ;)-  op. De Astra RSCA limited edition is al verkrijgbaar vanaf € 18.049 incl. BTW.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Opel Astra RSCA"

  1. PJS 16-05-2008 om 12:39

    Daar wil je toch niet dood in gevonden worden? Of ligt het aan mij?

  2. Zolex 17-05-2008 om 15:03

    idioot idee

Reageer

Reactie aan het plaatsen...