Ferrari F430 Concept


De Italiaanse designer Luca Serafini tekende dit voorstel voor de opvolger van de huidige Ferrari F430.

Luca Serafini kennen we normaal al van de Lamborghini Embolado concept, maar ik denk dat we wel kunnen stellen dat zijn werk hier meer geslaagd is dan bij zijn Lamborghini Embolado.

De designer zegt dat zijn F430 gedeeltelijk gebaseerd is op vroegere Ferrari-modellen, ook al herken ik er persoonlijk enkel de Ferrari 599 in. Mocht je er nog een andere Ferrari in herkennen, laat dat gerust weten in de reacties.

Persoonlijk vind ik zijn schetsen zeer geslaagd, al heb ik mijn twijfels bij de koplampen. Ze horen volgens mij niet thuis op een Ferrari, wat niet wegneemt dat ze zeer mooi zijn. Ook vind ik de achterkant van de wagen net iets te hoog om perfect te zijn. Maar laat ik vooral stoppen met muggenziften en wat foto’s tonen van deze toch wel mooi creatie.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Ferrari F430 Concept"

  1. PJS 16-05-2008 om 15:36

    Het doet me wat denken aan deze render van een Aston Martin Supercar

  2. Citrofiel evil twin 16-05-2008 om 22:18

    De Lamborghini Alar is toch de beste creatie ooit.

  3. Zolex 17-05-2008 om 15:05

    prachtig !

Reageer

Reactie aan het plaatsen...