Spyshots: Alfa Romeo Mi.To in Turijn

Alfa Romeo Mi.To Turijn
We kregen van Alfa Romeo al drie foto’s van hun nieuwste stadswagen, nu zijn er ook foto’s opgedoken van het wagentje in de straten van Turijn.

De foto’s zijn genomen tijdens photoshoots in de straten van Turijn, het nieuwe marketingbeestje van de Fiat groep wordt er door professionele fotografen en cameramensen gefotografeerd voor reclamedoeleinden. Gelukkig kon een voorbijganger ook enkele foto’s maken van de Alfa Romeo Mi.To in het wild. 

Wat me vooral opvalt aan de foto’s is dat er toch wat gelijkenissen zijn met de Fiat 500, de hype van het moment. Zo zijn de velgen ook beschikbaar voor de 500 en op de foto’s die je via de bron kan bekijken zie je dat in profiel de achterkant en voorkant wel wat weg hebben van de Fiat 500. 

Dankzij deze foto’s zien we de Mi.To ook voor het eerst in het wit, als we eerlijk zijn ziet de kleine stadswagen er misschien wel beter uit in het wit dan in het klassieke ‘alfa rosso’. Opvallend is ook dat het witte exemplaar voorzien is van donker grijze randen rond de voor- en achterlichten. 

Spyshots: (Via: Progetto955

Alfa Romeo Mi.To Turijn

Alfa Romeo Mi.To Turijn

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: Alfa Romeo Mi.To in Turijn"

  1. MRM 15-05-2008 om 12:54

    kblijf het logo op de achterkant niets voor een alfa vinden…

  2. PJS 15-05-2008 om 13:09

    Het steekt ook wat in mijn ogen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...