Foto’s: Interieur Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo Mi.To & 8C Competizione
Over de Alfa Romeo MiTo hebben we al veel verteld, maar de interieurfoto’s hadden we jullie nog niet kunnen tonen. Deze week zijn ze dan toch vrijgegeven.

Het interieur ziet er strak uit met zwart leder en rood stiksel, de middenconsole is uitgevoerd in een licht retro grijs dat we al kennen van de Fiat 500. Verluchting komt via instelbare kokers en het sportstuur is voorzien van de nodige knoppen. Veel valt er verder niet te vertellen over het interieur, beoordeel zelf maar!

Extra nieuws trouwens: voortaan heet deze kleine wagen MiTo in plaats van Mi.To. De muggenzifters bij Alfa Romeo vonden dat het puntje tussen Mi(laan) en To(Turijn) zou kunnen zorgen voor onenigheden. Hun persbericht:

Het weglaten van het puntje kadert in het streven naar meer puurheid. De Alfa Mi.To is dus de MiTo geworden: efficiënter, directer. En wat maakt het uit waar hij vandaan komt, het blijft een Alfa Romeo in hart en nieren.

Alfa Romeo Mi.To Interieur

Alfa Romeo Mi.To Interieur

Alfa Romeo Mi.To Interieur

Alfa Romeo Mi.To Interieur

Deel dit bericht:

2 reacties op "Foto’s: Interieur Alfa Romeo MiTo"

  1. _________ 15-05-2008 om 23:48

    ziet er strak uit

  2. Bert 16-05-2008 om 0:06

    Strak maar misschien toch iets te monotoon…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...