Preview: Audi A5 Sportback

Preview: Audi A5 Sportback
Geruchten vertellen ons al langer de eventuele komst van de Audi A5 Sportback, de A5 Sportback moet een concurrent voor de Mercedes CLS worden.

Onze vrienden van audiblog.nl hebben op basis van deze geruchten impressiefoto’s laten maken van de Audi A5 Sportback. Volgens hen komt de A5 Sportback er volgend jaar. Zelf vermoedden wij dat de introductie nog iets langer zal duren. 

Het A5 assortiment wordt met de komst van een Sportback vrij omvangrijk. We hebben al de beeldschone coupé en de toekomstige A5 Cabriolet, de komst van de sportieve vijfdeurs kan dan, zeker na de introductie van de nieuwe A4 Avant en de nog steeds hartveroverende A6 Avant, plots vrij overbodig lijken. De CLS-killer zou trouwens de Audi A7 worden. Vermoedelijk moeten we de A5 Sportback gewoon zien als de A5 Avant, interessant voor wie met kinderen in een beeldschone A5 wil rijden.

Impressiefoto’s: (Via: Audiblog & Quinty)

Preview: Audi A5 Sportback

Preview: Audi A5 Sportback

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...