Alfa Romeo Spider: Mille Miglia 2008

Alfa Romeo Spider Mille Miglia
Alfa Romeo heeft opnieuw een gelimiteerde versie klaarstaan van de bloedstollende Alfa Spider: de Mille Miglia. Er worden slechts 11 exemplaren gebouwd.

De 11 exemplaren verwijzen naar het aantal overwinningen van het merk Alfa Romeo in de legendarische Mille Miglia race. De race start op 15 mei in Brescia en eindigt, na Italië doorkruist te hebben, op 17 mei in hetzelfde stadje. De race doorkruist de meest pittoreske dorpjes van Italië en werd door Enzo Ferrari zelf als fijnste race ter wereld bestempeld.

Wie graag een Alfa Spider Mille Miglia wil kan deze bestellen op 15 mei in de Mille Miglia Paddock in Fiera di Brescia waar de befaamde race vertrekt. De Mille Miglia editie is gelimiteerd tot 11 stuks en elke wagen is voorzien van een zilveren plaatje waarop de details staan van één van de overwinningen van Alfa Romeo tussen 1928 en 1947. De Alfa Spider Mille Miglia is uitgevoerd in het exclusieve ‘Rosso 8C‘ rood en voorzien van het ‘Quadrifoglio’ klavertje vier logo. Het interieur is speciaal ontworpen met zwart leder en rood stiksel. De cabrio beschikt over een 260 pk sterke 3.2 liter V6 onder de motorkap.

Alfa Romeo Spider Mille Miglia

Alfa Romeo Spider Mille Miglia

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...