Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau
Aznom heeft zijn eigen kasteel op wielen klaar, de MINI Chateau is de nieuwste creatie van Aznom op basis van de MINI Clubman S.

De nieuwste creatie van Aznom werd voorgesteld op de Top Marques show in Monaco en zal in een gelimiteerde oplage van 12 stuks gebouwd worden. De MINI Chateau wil zeer exclusief en luxueus zijn en is voorzien van een wijnrek voor zes wijnflessen in de koffer. Een echt Frans wijnhuis op wielen dus.

De MINI Chateau is geverfd in bruine parellak en afgewerkt met zandkleurige metaalverf op het dak, de bumpers en enkele details. Opmerkelijk is ook de afwerking met hout, zowel aan de binnen als buitenkant van de wagen. Binnenin is alles afgewerkt met gaucho en Alcantara leder wat zorgt voor een klassieke maar zeer warme atmosfeer.

Het rijdend kasteel staat op 18″ lichtmetalen velgen en beschikt over 205/4 Yokohama S-Drive banden. De 12 Aznom MINI Chateau’s krijgen de naam van de eigenaar geprint op een genummerd label. Echt serieus kunnen we deze creatie uiteraard niet noemen maar dat deden we sowieso al niet met de MINI Clubman.

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Aznom MINI Clubman Chateau

Deel dit bericht:

2 reacties op "Aznom MINI Clubman Chateau"

  1. BNNY 11-05-2008 om 16:09

    dat geïntegreerd wijnrek is echt prachtig!

  2. Sjon 19-10-2008 om 17:52

    als ik het geld had kocht ik hem direct
    wat kost hij eigelijk ?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...