Ferrari California GT: Hij komt! Hij komt!

Ferrari California GT
De nieuwe Ferrari komt! Niet Dino of Ferrari F149 maar California GT zal deze nieuwe V8 “instap” Ferrari heten. Om nog meer publiciteit/nieuwsgierigheid op te wekken, is er een (nu nog) weinig onthullende teasersite gelanceerd.

Op www.ferrarigtcountdown.com kan je de verdere onthulling goed in het oog houden, nu volstaan enkel je oren, er zijn namelijk enkele geluidsfragmenten beschikbaar. Op 19 mei zullen we voor het eerst volledig visueel kennis kunnen maken met deze nieuwe Ferrari, want dan verschijnen de beelden. Om hem effectief te kunnen bewonderen, zal je geduld moeten hebben tot het autosalon van Parijs, eind oktober.

Qua specs kunnen we het volgende meegeven; de California GT is een goede scheut korter dan de 612, heeft een sterke 4.7l V8 motor met om en bij de 500 pk aan boord, waarmee je van 0 tot 100 geraakt in minder dan 4s. Topsnelheid zal rond de 300 km/u liggen, mede dankzij een supersnelle zeventraps versnellingsbak & de dubbele koppeling&inspuiting.

spyshots:
Ferrari California GT

Ferrari California GT

Ferrari California GT

Ferrari California GT

spyvideo:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...