Audi kan vraag R8 niet bijhouden

Audi R8
Audi heeft vandaag bekend gemaakt dat het de vraag naar de Audi R8 niet meer kan bijhouden, de levertijden lopen op.

Audi werd vreemd bekeken toen het 4 jaar geleden zijn plannen bekend maakte om een sportwagen à la Porsche 911 te bouwen. Vele critici (Inclusief Jeremy Clarkson) geloofden niet in de Audi R8. Gelukkig voor Audi hebben ze het tegendeel bewezen en is de R8 een instant hit geworden. Onze sportwagen van 2007 is prachtig gevormd en heeft de gepaste prestaties en sportieve wegligging. Het verwondert ons dan ook niet dat de fabriek in Ingolstadt de vraag naar Audi’s sportiefste niet meer kan bijhouden. 

Even ter herinnering: de Audi R8 beschikt over een V8 TFSI motor met een vermogen van 420 pk en haalt daarmee een topsnelheid van 300 km/u en een 0 naar 100 km/u sprinttijd van 4,5 seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...