Hamann Fiat 500

Hamann Fiat 500
Tuningbedrijf Hamann heeft zich ontfermd over de Fiat 500, vrij ongewoon voor een tuninghuis dat we kennen van de getunede BMW X5 en Porsche Cayenne.

De ingenieurs bij Hamann hebben deze ongebruikelijke job aangenomen met veel plezier en enthousiasme. Toch mogen we zeggen dat de Hamann-versie van de Fiat 500 minder opvallend is dan hun eerdere creaties.Hamann heeft de getunede Fiat 500 gedoopt tot Sportivo. 

De Duitse tuners hebben de Fiat 500 voorzien van 17″ lichtmetalen velgen en hebben daarenboven het chassis met 30 mm verlaagd zodat de sportiviteit en handelbaarheid van de kleine stadsauto een stuk verbeterd. Hamann plaatst ook een nieuwe sportuitlaat voor de 1.4 liter benzinemotor die ervoor zorgt dat het uitlaatgeluit van de cinquecento een stuk ruiger klinkt en voorziet de wagen van sportremmen. De 1.3 liter Multijet 16V krijgt een vermogensupgrade van 15 pk waardoor het totale vermogen op 90 pk komt dankzij een herschreven ECU. 

Binnenin vallen weinig veranderingen op te merken, Hamann plaatst een sportief logo op het handschoenkastje en zorgt voor aluminium pedalen.

Hamann Fiat 500

Hamann Fiat 500

Hamann Fiat 500

Hamann Fiat 500

Hamann Fiat 500

Deel dit bericht:

1 reactie op "Hamann Fiat 500"

  1. piet 19-07-2008 om 10:20

    dom

Reageer

Reactie aan het plaatsen...