Super Aguri stapt uit de Formule 1

Formule 1
Super Aguri stopt er dan toch mee, onderhandelingspogingen met de Duitsers van Weigl Group AG zijn gestaakt. Hierna heeft de FIA het Japanse team de toegang ontzegt tot de paddock van de Grote Prijs van Turkije.

Super Aguri stopt er dus met onmiddelijke ingang mee na 2 jaar en 4 maanden rondjes gereden te hebben in de formule 1. De beide piloten – Sato & Davidson – moeten dus beide op zoek naar een nieuwe werkgever. Vorig jaar werden de Japanners nog 7e in het constructeurskampioenschap maar hun aanwezigheid op de GP van Spanje was al twijfelachtig wegens financiële problemen.

Na het vertrek van Super Aguri blijven er nog 10 teams over in de Formule 1, die zondag het beste van zichzelf zullen geven in de Grote Prijs van Turkije, meer info hieromtrent volgt nog!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...