Rieger Audi A4 3.0 TDI

RIEGER TUNING Audi A4 3.0 TDI
Met de nieuwe Audi A4 hadden de tuninghuizen, behalve Abt met de nieuwe A4 en A4 Avant, nog niet veel gedaan tot Rieger’s versie van de A4 3.0 TDI.

De nieuwe Audi A4 wordt dan toch populair bij de tuners, Rieger Tuning heeft de A4 Sedan eens goed onder handen genomen. De tuner zorgt voor een nieuwe achterbumper met geïntegreerde diffuser en vier carbon uitlaten, side skirts en een voorlip spoiler. De velgen werden vervangen door 20″ lichtemetalen velgen.

Rieger laat het niet bij wat uiterlijke wijzigingen maar heeft zich ook ontfermd over de 3.0 TDI die onder de motorkap huist. Rieger heeft wat gesleuteld aan de ECU en haalt 293 pk in plaats van 236 pk uit de zescilinder. Ook de koppelstijging is noemenswaardig, Rieger wrikt het maximaal koppel van 500 naar 610 Nm op. Een bijzonder interessante sprong.

RIEGER Tuning Audi A4 3.0 TDI

RIEGER Tuning Audi A4 3.0 TDI

RIEGER Tuning Audi A4 3.0 TDI

RIEGER Tuning Audi A4 3.0 TDI

RIEGER Tuning Audi A4 3.0 TDI

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...