Bugatti Veyron Sang Noir

Bugatti Veyron Sang Noir
Bugatti heeft alweer een speciale editie gemaakt van de reeds zeer exclusieve en al bij al nog steeds zeer snelle Bugatti Veyron: de Veyron Sang Noir.

Twee maanden geleden bracht Bugatti de Veyron Fbg mee naar het autosalon van Genève. De speciale versie van de uiterst exclusieve Bugatti Veyron had een interieur dat speciaal door Hermès werd ontworpen. Ook de kleurenstelling was uniek. 

Nu heeft Bugatti een nieuwe speciale editie klaar: de Sang Noir. De Bugatti Veyron Sang Noir is gebouwd ter nagedachtenis van de originele Bugatti Atlantique 57S van de jaren 1930 en Bugatti heeft enkele stijlelementen overgenomen van deze klassieker. Zo heeft de Sang Noir een volledig zwart exterieur met ongeverfde carbon-vezel body. 

Verder zijn de zijspiegels en grille van aluminium, zijn de voorlampen donkerder gemaakt en zorgen nieuwe lichtmetalen velgen met zwart gecoate afwerking samen met Alcantara interieur voor een unieke versie van de Bugatti Veyron. Sang Noir duidt zoals je het zelf kan vermoeden op ‘zwart bloed’, de naam is ongetwijfeld gebaseerd op een andere speciale versie van de Veyron: de Veyron Pur Sang.

Bugatti heeft nog geen woord gelost over de kostprijs of het productieaantal van deze speciale versie. We weten wel dat van de Pur Sang maar 5 stuks werden gebouwd. De kostprijs ligt ongetwijfeld rond de 2 miljoen euro.

Bugatti Veyron Sang Noir

Bugatti Veyron Sang Noir

Bugatti Veyron Sang Noir

Bugatti Veyron Sang Noir

Bugatti Veyron Sang Noir

Bugatti Veyron Sang Noir

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...