Lorinser Mercedes CLS 500

Lorinser Mercedes CLS 500 - CLS L 55 RS
Tuner Lorinser is klaar met de recent gefacelifte Mercedes CLS 500, de nieuwe CLS L 55 RS krijgt 72 pk meer dan de standaardversie.

De op de Mercedes CLS 500 gebaseerde Lorinser L 55 RS heeft een vermogen van 460 pk (+72) en een koppel van 585 Nm (+55), hierdoor haalt de vierdeurscoupé van Mercedes een topsnelheid van 300 km/u. 

Het Duitse tuningbedrijf laat het uiteraard niet alleen bij een vermogensupgrade, het zorgt voor nieuwe aërodynamische accessoires zoals een nieuwe voorspoiler, side skirts, een nieuwe achterspoiler en een achterbumper inclusief vier Aluminium uitlaten. De kit van Lorinser geeft de CLS een extra sportieve look. De Lorinser L 55 RS wordt afgewerkt met 20″ Lorinser RS 6 lichtgewicht velgen en het interieur krijgt carbon afwerking aan de armsteunen en middenconsole.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...