Spyshots: Audi A6 Facelift

Spyshots: Audi A6 Avant Facelift
Naast de Audi RS6 Sedan werkt Audi ook aan de laatste details van de Audi A6 Facelift die deze zomer gelanceerd wordt. De A6 Facelift werd gespot tijdens tests.

De huidige Audi A6 is reeds sinds 2005 op de markt en zal vervangen worden door de vierde generatie in 2011. Om de wagen tot 2011 aantrekkelijk te houden werd het tijd voor een mid-life facelift. 

Deze laatste spyshots van de Audi A6 Avant Facelift werden genomen in Duitsland tijdens de laatste testen. We zien een vernieuwde voorbumper, nieuwe rechthoekige mistlichten en grotere luchtinlaten aan de linker- en rechterkant van de grille.

Motorisch blijft het gamma hetzelfde behalve de toevoeging van de 290 pk sterke V6 motor waarover we jullie eerder deze week berichtten. De V6-motor die in de A6 Facelift beschikbaar zal zijn is een afgezwakte versie van de 350 pk sterke V6 die we in de toekomstige Audi S4 zullen terugvinden. 

De Facelift van de Audi A6 wordt midden dit jaar verwacht, waarschijnlijk zal het model voor het eerst te zien zijn op het autosalon van Parijs, begin oktober dit jaar.

Spyshots: (Via: WorldCarFans)

Spyshots: Audi A6 Avant Facelift

Spyshots: Audi A6 Avant Facelift

Spyshots: Audi A6 Avant Facelift

Spyshots: Audi A6 Avant Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...