Preview: Audi A1 Coupe

Preview: Audi A1 Coupé
Audi houdt van modeluitbreiding en met die wetenschap in het achterhoofd hebben onze vrienden van Audiblog een impressie van de Audi A1 Coupé gemaakt.

Audi heeft zelf nog niet gesproken van de komst van een Coupé model, laat staan een Cabrio model. Deze impressiefoto’s zijn dus gebaseerd op speculaties. Dat er een vijfdeursmodel komt van de Audi A1 is wel al zeker. Door de huidige expansiedrang van Audi is het wel niet ondenkbaar dat er een Coupé en Cabrio variant zal komen van de kleine Audi A1

De Audi A1 Coupé heeft op de impressiefoto bovenaan wat weg van de Audi TT maar in profiel (onderaan) zie je pas waar de verschillen zouden zitten met de Audi TT. De Audi A1 Coupé is een stuk scherper afgelijnd dan de TT en is een stuk korter en lager dan de TT. Achterin plaatsnemen in de Audi A1 Coupé lijkt me realistisch gezien onmogelijk.

Al bij al lijkt de Audi A1 Coupé, indien niet te hoog geprijsd, mij nog wel geschikt voor de jong-sportieve rijder. Of hij er effectief ook zal komen zal de toekomst moeten uitwijzen…

Impressiefoto: (Via: Audiblog en Quinty)

Preview: Audi A1 Coupé

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...