350 pk sterke V6 voor Audi S4

Audi S4 Spyshot
De nieuwe generatie Audi S4 krijgt volgens Auto Motor und Sport een supercharged 3.0 TFSI V6 met een vermogen van 350 pk onder de motorkap.

De 350 pk sterke motor moet de 340 pk sterke 4.2 liter TFSI V8 vervangen van de huidige generatie S4. De nieuwe V6 zal een stuk minder verbruiken dan zijn voorganger en de gewichtsbesparing zal daarenboven de prestaties de hoogte injagen. We kunnen dus alleen maar blij zijn met de overstap van V8 naar V6.

Volgens dezelfde bron zal een mildere versie van deze nieuwe motor met 290 pk als eerste debuteren in de A6 Facelift later dit jaar, later krijgen ook de Audi A5 en Q5 dezelfde motor onder de motorkap. 

Spyshots S4: (Via: WCF)

Spyshot: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...