Preview: Audi A1 Cabrio

Preview Audi A1 Cabrio
Wordt dit de zomerhit van 2010? De Audi A1 Cabrio zou wel eens een zeer leuke compacte cabrio kunnen worden voor het brede publiek.

Audi heeft officieel nog geen plannen voor een cabriolet uitvoering van de Audi A1 maar aangezien een vijfdeursuitvoering wel in de planning zit en Audi’s expansiedrang niet te stuiten is kan een cabrio A1 er ongetwijfeld nog wel bij.

De A1 ziet er leuk uit op de cabrio impressie, alleen zou hij misschien te dicht aanleunen bij de A3 Cabrio die dit jaar op de markt kwam. De mensen van Audi vinden ongetwijfeld nog wel een gaatje in de markt waar deze hippe cabrio past. Als de Cabrio er komt wordt deze ongetwijfeld, net als de toekomstige A1, geproduceerd in Audi Brussel (het vroegere VW Vorst). 

Impressiefoto: (Via: Audiblog & Quinty) 

Preview Audi A1 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...