Audi A5 Cabrio komt naar autosalon Parijs

Audi A5 Cabrio Preview
Volgens het Duitse autoblad Auto Motor und Sport wordt de Audi A5 Cabrio gelanceerd op het autosalon van Parijs.

Het Duitse magazine claimt via een insider deze informatie te hebben bemachtigd. De Audi A5 Cabriolet moet de huidige Audi A4 Cabriolet vervangen en zal gebouwd worden in Audi’s eigen fabriek in Neckarshulm, Duitsland. De huidige A4 Cabrio wordt in onderaanneming door Karmann gebouwd.

De 4.63 meter lange cabrio krijgt een canvas dak en zal uitgerust worden in een groot gamma van benzine en diesel motoren. Ook een S5 Cabrio zit er aan te komen met een 4.2 liter V8 onder de motorkap. Volgens het Duitse blad is ook een RS5 Cabrio op komst. 

De A5 Cabrio wordt dus naar alle waarschijnlijkheid voorgesteld op het autosalon van Parijs dat georganiseerd wordt begin Oktober dit jaar. De wagen zal dan vanaf begin 2009 bij de dealers staan voor een startprijs van rond de 37.000 Euro.

Impressiefoto S5 Cabrio: (Via: Audiblog)

Audi S5 Cabrio Preview

Audi S5 Cabrio Preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...