Video: Aston Martin Rapide op de ring

Aston Martin Rapide Prototype
Aston Martin werkt naarstig voort aan hun vierdeurscoupé, de Rapide werd deze week gespot op de Nürburgring, de V12 klinkt heerlijk in de oren.

De Aston Martin Rapide krijgt naast de in de video te horen V12 met een verwacht vermogen van rond de 500 pk ook een instapmodel met een V8 onder de motorkap. Hoeveel vermogen de instapper zal hebben is nog niet bekend maar 350 pk lijkt ons een redelijk aantal. 

Als we kijken naar de toekomstige concurrenten van de Rapide mogen we toch zeggen dat Aston Martin de mooiste vierdeurscoupé van alle luxemerken ontwikkeld heeft. De Porsche Panamera wordt geen toonvoorbeeld van uitstraling en ook de Maserati Quattroporte en Mercedes CLS zullen het zeer moeilijk hebben met Aston Martin’s nieuwste.

In 2009 start Aston Martin met de productie van de Rapide, dat is ongeveer het moment waarop Porsche met de Panamera start. Hopelijk haalt Aston Martin die datum want het bedrijf heeft door de populariteit tijd te kort.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Aston Martin Rapide op de ring"

  1. XliljeezyX 16-06-2008 om 17:54

    Als je hier in nederland bij CITO-MOTORS Eindhoven een spik-splinter nieuwe AS wil hebben moet je minstens een maand wachten tot hij wordt afgeleverd bij de dealer!

    Raar maar waar:
    Wist je dat: Ford mondeo vorige generatie ZELDZAAMER is dan een aston-martin DB9? (Volgens Top Gear ;).)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...