Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback
Audi’s expansiedrang zorgt voor een nieuwe variant in het A3 gamma. Het topmodel, de S3, komt er nu ook in een vijfdeurs sportback uitvoering.

Net als de driedeurs S3 krijgt de S3 Sportback een 2.0 TFSI met 265 pk en 350 Nm koppel. De vijfdeurs S3 heeft door zijn groter formaat wel 0,1 seconden langer nodig om naar 100 km/u te sprinten, de Sportback doet dit nu in 5,8 seconden tegenover 5,7 seconden met de driedeurs S3. De topsnelheid blijft begrensd op 250 km/u. De S3 krijgt een manuele zesbak en beschikt over Quattro vierwielaandrijving.

De S3 krijgt aan de buitenkant 18″ velgen, zwarte remklauwen gekoppeld aan 17″ remschijven, 25 mm lagere ophanging en Xenon plus lampen met LED dagrijlichten. De S3 Sportback heeft verder ook een nieuwe grille, dikkere bumpers en een dakspoiler. Het interieur beschikt over sportstoelen in Alcantara leder of gewoon leder, aluminium pedalen en zwarte of zilveren afwerking. De verkoop van de S3 Sportback start deze zomer. 

Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...