Edo 630 Ferrari Scuderia

Edo 630 Scuderia Ferrari 599 GTB
De Duitsers van het tuningbedrijf Edo hebben zich vergrepen aan een Ferrari 599 GTB. Dankzij hun aerodynamicapakket zal je vanaf heden nog sneller zijn dan je ooit hebt durven dromen. Deze creatie gaat vanaf heden als de Edo 630 Scuderia door het leven.

Het is niet de eerste keer dat Edo Competition een supercar onder handen neemt, eerder hadden ze al eigen Lamborghini’s, Audi’s,Ferrari ‘s, Porsche’s.. Bij deze versie van de 599 GTB zijn kosten nog moeite gespaard, de vorm is geheel aangepast om een optimale aërodymische vorm te hebben. Extra spoilers aan de voor- en achteraan zorgen voor meer stabiliteit en neerwaartse druk. Dankzij de stoere sideskirts is deze supercar minder gevoelig voor de zijwind en dankzij de grotere luchtinlaat wordt de motor beter afgekoeld. Dit kan wel eens nodig zijn want er is ook motorisch gesleuteld aan de 630 Scuderia. De extra dikke diffuser en de aanpasbare bodemplaat zorgen dat deze aanpassingen van de auto volledig af zijn. De ex-Ferrari is ook op dieet gesteld, en verloor 50kg dankzij het veelvoudig gebruik van koolstofvezel.

Motorisch biedt Edo Competition 2 versies aan, één met 650pk (+30pk) of een nog brutere versie met 750pk. Bij aankoop van de Edo 630 Scuderia mag je zelf de kleuren van de velgen kiezen, zodoende er nooit 2 identieke zullen rondrijden!

Edo 630 Scuderia Ferrari 599 GTB

Edo 630 Scuderia Ferrari 599 GTB

Edo 630 Scuderia Ferrari 599 GTB

Edo 630 Scuderia Ferrari 599 GTB

Edo 630 Scuderia Ferrari 599 GTB

Deel dit bericht:

1 reactie op "Edo 630 Ferrari Scuderia"

  1. piet 19-07-2008 om 10:31

    waarom tunen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...