Spyshot: Interieur nieuwe BMW 7-reeks

BMW 7 2009 Preview
Over het uiterlijk van de nieuwe BMW 7-reeks raakt dankzij spyshots meer en meer bekend maar het interieur bleef tot vandaag geheim.

We toonden jullie vorige week al impressiefoto’s van de toekomstige BMW 7-reeks die in 2009 op de markt komt maar naar het interieur blijft het altijd wat langer gissen. Een foto van onbekende afkomst is gelekt op het internet en toont ons het dashboard, instrumentenpaneel en stuur van de nieuwe BMW 7. 

Net zoals het exterieur krijgt het interieur duidelijk geen echt radicale wijziging mee van het BMW designteam. De bestuurderscabine lijkt wel iets verfijnder afgewerkt en de knop voor het iDrive systeem zit nu naast de versnellingspook in plaats van aan de armsteun. Het nieuwe iDrive systeem zou normaal ook gebruiksvriendelijker moeten zijn dan de vorige generatie, althans dat was iets waar BMW zeker werk zou van maken.

BMW 7-reeks Interieur

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...