Brilliance on the go!


Chinese wagens zijn niet altijd het toonbeeld van klasse en uitstraling geweest. Brilliance wil daar grondig verandering in brengen.

Dus laat Brilliance haar BS4 tekenen door Pininfarina, bekend van mooie concepten zoals de Sintesi, maar ook minder mooie wagens zoals deze.

Brilliance werkt volop aan haar introductie in Europa, die na de komst van de BS6 een beetje fout is gelopen. Deze wagen bleek niet aan de crashtesten te voldoen en de enige importeur (Cardoen) zegde zijn bestellingen af. De BS4 en de BS2 zouden deze problemen niet meer hebben en worden spoedig verwacht op de Europese wegen.

De Station Wagon-versie van de BS4 is getekend door Pininfarina. Meer informatie hebben we niet, zoals dat wel vaker gebeurd bij Chinese wagens. Technisch is deze wagen hetzelfde als de Sedan-versie van de BS4.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...