Porsche Cayenne Turbo S met extra vermogen

Porsche Cayenne Turbo S
Porsche heeft zijn Cayenne gamma uitgebreid met een uiterst krachtig model, de Cayenne Turbo S haalt 550 pk uit een 4.8 liter V8.

De Turbo S heeft dus 50 pk meer dan de Cayenne Turbo, de vermogensverhoging komt er dankzij een aangepast uitlaatsysteem en verbeterde motorinstellingen. Naast het hoger vermogen is ook het maximaal koppel gestegen met 50 Nm tot 750 Nm. De SUV haalt 100 km/u in 4,8 seconden en bereikt een topsnelheid van 280 km/u. 

Al deze kracht moet uiteraard ook gestopt kunnen worden daarom heeft Porsche Carbon remmen toegevoegd aan de Cayenne Turbo S met 410mm schijven vooraan en 370 mm remschijven achteraan.

Aan de buitenkant kan de Turbo S herkend worden aan 21″ SportPlus velgen en een sport uitlaatsysteem met vier Aluminium uitlaatpijpen. De luchtinlaten en de wielbogen worden in dezelfde kleur uitgevoerd als de wagen. Tevens voegt Porsche het kleur “lava gray metallic” toe aan het kleurenpallet. 

Binnenin vinden we een stembestuurd navigatiesysteem, Bluetooth connectiviteit, een TV module en 14 Bose Speakers. De Cayenne Turbo S wordt vanaf Augustus 2008 op de markt verwacht voor een startprijs van 111.400 euro. 

Porsche Cayenne Turbo S

Porsche Cayenne Turbo S Interieur

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...