Preview: Jaguar XF Estate

Jaguar XF Break Preview
De nieuwe Jaguar XF verkoopt goed, zo goed zelfs dat het zorgt voor lange levertijden, hoog tijd dus om er ook een break model tegenaan te gooien.

Jaguar heeft op het eerste zicht zijn doel niet gemist met de nieuwe Jaguar XF, het model dat het Britse merk nieuw leven moet inblazen is populair, zo populair zelfs dat de productielijn de vraag niet kan bijhouden en dat resulteert in lange levertijden. Nu Jaguar zijn reddingsboei heeft gevonden gaat het ongetwijfeld het XF gamma uitbreiden met een Stationwagon en waarschijnlijk zelfs met een Coupé en Cabrio. 

De meest waarschijnlijke uitbreiding is een Estate variant van de XF, Jaguar bouwt momenteel al een X-type Estate en zal dit ongetwijfeld ook voor de XF introduceren. Zoals we kunnen zien op de impressiefoto past de langere aflopende daklijn zeer goed bij de XF. 

Jaguar bouwt al zeker één variant op de XF, het merk bouwt officieel een high-performance XF-R dat moet concurreren met de M5 en RS6. De wagen werd eerder al gespot tijdens tests op de Nürburgring en zou volgens bronnen over een 500 pk sterke 5.0 liter V8 beschikken. 

Impressiefoto: (Via: MotorAuthority)

Preview: Jaguar XF Station/Break

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: Jaguar XF Estate"

  1. 5589 29-03-2009 om 17:17

    straaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk!!!!!!!!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...