Abt Audi A4 Avant: AS4

Abt Audi A4 Avant: AS4
Duitse tuner Abt heeft de nieuwe Audi A4 Avant van een sportievere look en betere prestaties voorzien, het resultaat mag er zeker zijn.

De Abt AS4 geeft een extra dimensie aan de A4 Avant, ondanks de goede motorisaties die Audi zijn auto’s meegeeft is er volgens Abt altijd wel wat meer uit te halen. Zo kan de 160 pk sterke 1.8L TSI benzine motor naar 200 of 240 pk worden geupgrade. De 3.0 TDI kan van 240 pk naar 282 of 310 pk worden opgedreven. De 3.0 TDI krijgt daarenboven een heerlijk koppel van 610 Nm.

Aan de buitenkant heeft Abt voor nieuwe remklauwen en prachtige velgen gezorgd. Vooraan zien we een nieuwe bumper met extra luchtinlaten terwijl we in profiel gestroomlijnde sideskirts kunnen opmerken. De luchtinlaten net naast de voorwielen zorgen tevens voor een sportiever uiterlijk. Achteraan werkt Abt de A4 Avant af met vier uitlaatpijpen en een diffuser.

Abt Audi A4 Avant: AS4

Abt Audi A4 Avant: AS4

Abt Audi A4 Avant: AS4

Deel dit bericht:

1 reactie op "Abt Audi A4 Avant: AS4"

  1. Andrew 05-06-2008 om 12:34

    Deze auto is echt plezant ^ _ ^

Reageer

Reactie aan het plaatsen...