Ziet de nieuwe BMW 7 er zo uit?


Aangezien er in 2009 een nieuwe BMW 7-series op de markt zal komen, duiken er meer en meer impressies op. Hier één van de betere.

De BMW 7 gaat al mee van 2001 en na 8 jaar concurreren in het premium-segment is het voor deze luxewagen het moment om een opvolger te krijgen. Hier zagen we al spyshots van zijn opvolger, hier een eerdere impressie. Voor een foto van de achterkant kijk je best ook bij de eerdere impressies.

De BMW 7 zal niet enkel aan de buitenkant veranderen, ook onderhuids zal er wat wijzigen. Zo zal er een versnellingsbak met 8 verschillende versnellingen zorgen de transmissie. Daarnaast doet het gerucht de ronde dat deze wagen met four-wheel-steering zou worden uitgerust. U leest het goed, four-wheel-steering, vier wielen die van richting kunnen veranderen in plaats van 2.

Dit systeem kan handig zijn bij de versies met een langere wielbasis om door kleine steegjes te manoevreren, maar of het zo’n wereldschokkende innovatie is, dat is een andere kwestie. Nog een extra gadget om de doorsnee BMW-rijder te plezieren en de BMW 7 – proberen – te doen uitblinken tegenover zijn concurrenten denk ik dan.

De kans bestaat dat BMW deze four-wheel-steering aanbiedt om de andere concurrenten – en dan denken we direct aan de Mercedes S-klasse en de Audi A8 – een stapje voor te zijn.

Of de BMW 7 effectief wordt uitgerust met het four-wheel-steering systeem kunnen we niet afleiden uit spyshots, dus een beetje sceptisch zijn kan hier geen kwaad. We laten het u weten van zodra we meer informatie hebben.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Ziet de nieuwe BMW 7 er zo uit?"

 1. blind 18-04-2008 om 22:40

  haha jullie zijn echt grappig man , jullie hebben al een 7 serie , we hebben een nieuwe 8 serie nodig !!

 2. MRM 20-04-2008 om 21:57

  Moest het van ons afhangen, er kwam ook een nieuwe BMW 8-serie. Helaas maken wij nieuws, geen wagens. 😉 Lees trouwens dit artikel eens, daar krijg je meer info over een mogelijke 8-serie.

 3. XliljeezyX 09-06-2008 om 16:08

  Vind de 7-serie op die foto’s niet echt “stoer/luxe” eruitzien. hij ziet er japans uit naar mijn idee!

  Maar ik hoop dat ze dat idrive gaan verbeteren teminste meer knopjes om sneller naar het navagatie scherm te gaan of naar muziek of internet of tv wat tegenwoordig ook kan in een bmw 1XXX.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...