Productie VW Tiguan x2!


De Volkswagen Tiguan doet het goed en daarom heeft VW beslist de productie ervan te verdubbelen!

Er zijn reeds 100.000 exemplaren van deze wagen besteld en de wachttijden zijn soms langer dan 10 maanden dus het werd voor VW hoog tijd om de productie van de VW Tiguan op te schroeven. Momenteel worden er 220 Tiguans gebouwd per dag. Binnenkort zou dat aantal tussen de 400 en 500 moeten liggen.

De VW Tiguan doet het vooral goed omdat hij het kleine broertje is van de Touareg, die eigenlijk niet thuishoort bij een merk als Volkswagen. Mensen die een luxe-SUV willen kopen, kloppen namelijk niet aan bij een merk dat VOLKSwagen heet. Deze sub-luxe-SUV (wat een naam!) past wel volledig in het gamma van een merk als Volkswagen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Productie VW Tiguan x2!"

  1. PJS 13-04-2008 om 13:05

    Zeggen dat de Touareg niet past in het gamma van Volkswagen lijkt me fout als je naar de verkoopcijfers kijkt van de VW SUV. Die wagen rijdt zowat overal rond! Het cliché van VOLKSwagen vind ik ook totaal van de pot gerukt, het volk bestaat uit meerdere sociale lagen niet? 😉 Als je kijkt naar de Phaeton dan weet je dat Volkswagen meer is dan alleen “massa” productie.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...