Preview: Mercedes CLK Shooting Brake

Mercedes CLK Shooting Brake
Mercedes blijft na de CLE nog meer niches opvullen en zal binnenkort een Shooting Brake versie van de CLK tonen.

Een Shooting Brake model is in feite een break-model , maar dan op basis van een iets sportievere wagen. De CLK Shooting Brake zal beschikken over drie deuren én een grote achterklep. We kunnen hier dus spreken van een mengeling van de E-klasse en de CLK-klasse.

Normaal kunnen we deze wagen voor het eerst zien in Parijs. Het gezicht van de CLK Shooting Brake zal grondig aangepast zijn. Zo kan Mercedes het grote publiek een beeld geven van haar toekomstvisie en de designrichting die het bedrijf is ingeslagen met de E-klasse, die volgend jaar op de markt komt.

Wij kijken alvast vol spanning uit en hopen op een mooi resultaat.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Preview: Mercedes CLK Shooting Brake"

  1. PJS 09-04-2008 om 19:40

    Dat ziet er niet slecht uit, jammer van de kleine foto.

  2. Zolex 10-04-2008 om 18:44

    zeer mooi, benieuwd naar de voorkant !

Reageer

Reactie aan het plaatsen...