Spyshots: Aston Martin DBS Volante

Spyshots: Aston Martin DBS Volante
De Aston Martin DBS Volante werd eerder dit jaar tijdens wintertesten gespot maar is nu klaar voor tests op de Nürburgring.

Behalve het softtop dak is er niet zoveel veranderd aan de Aston Martin DBS om er een DBS volante van te maken, de sprint van 0 naar 100 km/u zou net als zijn Coupé-broer net over de 4 seconden voorbij zijn. De 6 liter V12 produceert zoals bij de DBS 517 pk en een koppel van 570 Nm. De Aston Martin DBS Volante zal tegen het einde van 2008 in première gaan en zal in 2009 voor iets minder dan 300.000 euro verkocht worden.

Spyshots: (Via WorldCarFans)

Spyshots: Aston Martind DBS Volante

Spyshots: Aston Martind DBS Volante

Spyshots: Aston Martind DBS Volante

Spyshots: Aston Martind DBS Volante

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Aston Martin DBS Volante"

  1. XliljeezyX 04-06-2008 om 22:18

    Als ik meer dan 15 miljoen had kocht ik alle moddelen van Aston-Martin!! en misschien nog een veyron erbij ofzo.. Dat geluid van AS is zo special dat er geen ander auto is met een beter geluid! zelfs de veyron niet 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...