Aston Martin NIET te koop

Aston Martin Mom-Milf
We hadden eerder bericht over de mogelijke interesse van Mercedes in Aston Martin maar daar steken Koeweitse investeerders graag een stokje voor.

Na de afscheiding van Ford kwam een groot deel van de aandelen van Aston Martin in de handen van Koeweitse investeerders. In Duitsland deden geruchten de ronde dat Mercedes interesse zou hebben in Aston Martin omdat het contract met McLaren bij de Duitsers in 2009 ten einde loopt. Na 2009 zou Mercedes een nieuwe snelle partner zoeken, Aston Martin zou hoog op het verlanglijstje staan.

De Koeweitse investeerders lieten via de Engelse autopers alvast weten via dat ze Aston Martin nog voor minstens vijf jaar in hun bezit willen houden. Mercedes kan dus nog even fluiten naar zijn overname. Aston Martin is wel op zoek naar een partner om techniek mee te delen. Dit kan een kans zijn voor Mercedes om zijn banden met Aston Martin te verbeteren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...