Volgende generatie Audi A3 ook als sedan?

Audi A3 Facelift Preview
Volgens het Duitse Autobild gaat Audi de volgende generatie A3 ook als sedan aanbieden. We hebben alvast een impressiefoto van de A3 Sedan.

Audi wil zijn gamma uitbreiden en dat doet het niet enkel door compleet nieuwe modellen te bouwen maar ook door bestaande modellen in verschillende vormen aan te bieden. De Audi A3 krijgt eerst nog een facelift maar zal daarna klaar zijn voor een nieuwe generatie. Die generatie zou ook in Sedan uitvoering uitgebracht worden. De A3 zou dan in standaard, Sportback, Cabrio en Sedan versie te koop zijn.

Volledig vreemd is het idee om een A3 Sedan aan te bieden niet aangezien de nieuwe A4 maar liefst 22 centimeter langer is geworden dan de eerste generatie. Nu lijkt er dus nog plaats voor een extra sedan onder de A4. Maar, zullen we door de bomen het bos nog wel zien?

Impressiefoto: (Via: Autobild)

Audi A3 Sedan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...