Arden Jaguar XF AJ 21

Arden Jaguar XF AJ 21
Arden, een bekende Jaguar tuner, gaat zeer binnenkort zijn versie van de Jaguar XF voorstellen: de Arden Jaguar XF AJ 21.

Arden heeft nog niet vrijgegeven wat er onder de motorkap te vinden zal zijn maar heeft ons wel al een eerste foto doorgestuurd. De tuner zorgt voor lichtmetalen velgen, sideskirts, een nieuwe voorbumper en voorspoiler. Ook de springende Jaguar pronkt weer op de motorkap.

Arden is niet aan zijn proefstuk toe, het bracht de supercharged V8 uit de XK al eens naar 480 pk waardoor de wagen een topsnelheid van 305 km/u kon bereiken. Het is alvast een indicatie van wat we bij de XF mogen verwachten.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Arden Jaguar XF AJ 21"

  1. DE VEIRMAN BART 28-08-2008 om 20:05

    is er ook een chiptuning voor een x v6 BENZINE

Reageer

Reactie aan het plaatsen...