Spyshots: Aston Martin Rapide met panoramisch dak

Aston Martin Rapide panoramisch dak
Aston Martin is nog steeds volop bezig aan zijn vierdeurscoupé, de Rapide. De wagen werd laatst met een panoramisch dak op de Nurburgring gespot. Lekker!

Op deze nieuwe spyshots zien we duidelijk dat de sexy Aston Martin Rapide een nieuwe leuke feature krijgt in de vorm van een panoramisch glazen dak die doorloopt van de voorruit tot de achterruit. Of dit panoramisch dak standaard op de Aston Martin Rapide zal zitten is onbekend, wij vermoeden dat het gaat om een puntje op de optielijst.

Onder de motorkap van de Aston Martin Rapide komt hoogst waarschijnlijk een 6-liter V12 motor met 500 pk, de sprint van 0 naar 100 km/u zou daarmee voorbij zijn in minder dan 5 seconden en de topsnelheid zal boven de 280 km/u uitkomen. De productieversie van de Aston Martin Rapide zou ergens in 2009 bij de dealers moeten staan, de première wordt verwacht op het autosalon van Parijs in Oktober dit jaar.

Spyshots: (Via: Worldcarfans.com)

Aston Martin Rapide panoramisch dak

Aston Martin Rapide panoramisch dak

Aston Martin Rapide panoramisch dak

Aston Martin Rapide panoramisch dak

Aston Martin Rapide panoramisch dak

Aston Martin Rapide panoramisch dak

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...