Preview: Baby Rolls-Royce 2010

Preview: Baby Rolls Royce
De baby Rolls-Royce werd niet zo lang geleden in München gespot tijdens testen, met behulp van deze foto’s werden nu impressiefoto’s gemaakt.

Rolls-Royce bouwt verder op het succes van de Phantom en de Phantom Coupé en introduceert een nieuw model dat net boven de BMW 7-reeks moet uitsteken. De baby Rolls krijgt hetzelfde platform als de 7-reeks maar zal een stukje langer zijn dan zijn Duitse vriend.

Qua styling wordt verwacht dat de “instap” Rolls-Royce enkele stijl elementen van de Phantom zal overnemen zoals: zelfmoorddeuren, een grote chromen grille en dezelfde motorkapstructuur. Tegenover de grote Phantom wordt de baby Roller uiteraard een stuk korter en lager.

Onder de motorkap komt een 440 pk sterke 6 liter V12 motor en geruchten vertellen ons dat er misschien ook plaats zal zijn voor een zware diesel onder de motorkap. De baby Rolls Royce wordt verwacht tegen 2010.

Impressiefoto’s (Via: Worldcarfans.com)

Preview: Baby Rolls Royce

Preview: Baby Rolls Royce

Deel dit bericht:

4 reacties op "Preview: Baby Rolls-Royce 2010"

 1. rolf 05-05-2008 om 14:13

  die auto is zo super vet

 2. Adriano Osmani 26-11-2008 om 17:27

  shike auto

 3. Dikkebaba 27-04-2009 om 22:07

  Prachtig en iets minder statig dan de Phantom. Superspannend en fantastische automobiel.

 4. Autodromer 27-04-2009 om 22:09

  De achterkant alleen al is een kunstwerk….. wow

Reageer

Reactie aan het plaatsen...