Premier4509 Bentley Continental GT

Premier4509 Bentley Continental GT
Japanse tuner Premier4509 heeft zoals eerder beloofd niet stilgezeten en komt na de Murcielago kit met een kit voor de Bentley Continental GT.

De kit bestaat uit een voorbumper, side skirts, achterbumper, nieuwe luchtinlaten vooraan en een spoiler. Elk onderdeel is handgemaakt en is vervaardigd uit een lichtgewicht mix van carbonvezel en glasvezel. Premier4509 heeft ook voor een nieuwe bumper grille en nieuwe uitlaatpijpen gezorgd.

The purpose of this design exercise was to enhance the cars aggressive nature while at the same time keeping a refined look that matched with the original body lines,” zegt Mr. Yokomaku, CEO van Premier4509. Beter kunnen we het zelf niet zeggen, de wagen ziet er dankzij deze kit een stuk agressiever uit.

De Continental GT widebody kit zal in een oplage van 100 stuks verkocht worden en iedere kit zal van een serienummer voorzien zijn. De Japanse tuner werkt ook nog aan kits voor Aston Martin en Maserati.

Premier4509 Bentley Continental GT

Premier4509 Bentley Continental GT

Deel dit bericht:

2 reacties op "Premier4509 Bentley Continental GT"

  1. MRM 20-05-2008 om 22:21

    mensen die zoiets maken verdienen een pijnlijke dood vind ik

  2. bas 06-12-2008 om 12:34

    ik vind hem juist wel strak

Reageer

Reactie aan het plaatsen...