B&B Audi TT 500 pk

B&B Audi TT 500 pk
Tuner B&B heeft een powerkit klaarstaan voor de 250 pk sterke Audi TT 3.2 liter FSI, de tuner voegt maarliefst 250 pk extra toe danzkij een turbo.

Tuner B&B haalt dankzij de installatie van een Garrett turbo 500pk uit de 3.2-liter FSI motor van Audi. De op training gezette TT van B&B bestaat o.a. uit: aluminium inlaat spruitstuk, brandstof druk regelaar, gemodificeerde controle eenheid met vuldruk controle en een verlaagde verdichting. De rest van de uitbreiding omvat high-performance lucht koelers, sport uitlaat, extra brandstof pomp, speciale zuigers en nauwere rol lagers. Deze aanpassingen geven natuurlijk het opwaartse koppel van 320 naar 650 Newton meter.

De B&B TT heeft een topsnelheid van meer dan 300 km/u. De B&B TT reageert agressief op elke beweging van het gaspedaal en beschikt over een explosieve kracht ontwikkeling. Het lijkt erop dat B&B onder de motorkap een lading dynamiet heeft geïnstalleerd.

Met dank aan Audiblog.nl!

B&B Audi TT 500 pk

B&B Audi TT 500 pk

B&B Audi TT 500 pk

B&B Audi TT 500 pk

B&B Audi TT 500 pk

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...