Mercedes A-Klasse facelift

Mercedes A-Klasse
Mercedes heeft zijn kleinste model, de A-klasse, van een opfrisbeurt voorzien. De nieuwe generatie wil attractiever en milievriendelijker zijn.

Aan de buitenkant bemerken we zeer kleine verschillen, zo zijn er nieuwe voorlampen die meer in het koetswerk vervat zitten en heeft Mercedes nieuwe voor en achterbumpers geplaatst. Verder zien we ook nog een nieuwe grille en nieuwe achterlichten. De Avantgarde modellen krijgen daarenboven een unieke pijlvormige bumper. Zowel de Avantgarde als de Elegance uitvoering staan op 16″ velgen terwijl de standaardmodellen zevenspaaks 15 inch velgen krijgen.

Binnenin werd de A-klasse uitgerust met betere materialen van hogere kwaliteit. Mercedes plaatst verder ook een nieuw audio en navigatie systeem met Bluetooth technologie in de A-klasse en zorgt voor nieuwe bekerhouders en meer opbergruimte in de middenconsole. Standaard krijgt de A-klasse “Smoke grey” afwerking terwijl het Avantgarde model in Aluminium en het Elegance model in hout wordt afgewerkt.

Qua milieuvriendelijkheid brengt Mercedes standaard automatische Start/Stop technologie in de A150 en A170, dit verlaagd het verbruik met 9 procent. De driedeurs A160 CDI heeft een gemiddeld verbruik van 4,5 liter per 100 km. We zijn enkel nog benieuwd of er ook nog een Cabrio en SUV model komt van de A-klasse…

Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...