Geruchten: Audi R8 Spider

Audi R8 Spider Impressie
Bij Audi staat volgend jaar hoogst waarschijnlijk een open versie van de R8 op het programma en dat zorgt voor nogal wat geruchten op het internet.

De speculaties rondom de R8 Spider gaan maar door, we zagen eerder al een schets van het cabriomodel en kunnen jullie nu een eerste impressiefoto voorschotelen. Volgens het Britse Car Magazine is de R8 in 2009 te koop in twee benzinevarianten (V8 en V10) en een V12 Diesel, desgewenst in coupé of targa bodystyle.

Rondom de constructie die Audi zal gebruiken om van de Audi R8 een cabriomodel te maken wordt ook nog hevig gespeculeerd. Volgens bronnen in Duitsland zal het dak van de R8 Spider een afneembare targa worden, de andere opties zouden namelijk niet realiseerbaar zijn door de achterliggende motor.

Impressiefoto via: Car Magazine

Deel dit bericht:

1 reactie op "Geruchten: Audi R8 Spider"

  1. Bert 29-03-2008 om 14:22

    Vind de impressiefoto wel prachtig. Zonder kap is hij misschien wel mooier dan de gewone Audi R8!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...