BMW 118d wint World Green Car of the Year Award

BMW 118d EfficientDynamics
Een Jury van 47 autojournalisten hebben op het autosalon van New York de BMW 118d tot “World Green Car of the Year” uitgeroepen.

Journalisten van over de hele ter wereld prezen BMW en zijn 118d EfficientDynamics voor het grote aanbod aan innovatieve technologieën die het verbruik en de CO2-uitstoot verlagen. De BMW 118d heeft een impressionant verbruik van 4,5 liter per 100km en een CO2-uitstoot van 119g/km.

Om deze impressionante cijfers te bereiken gebruikt BMW technieken zoals Brake Energy Regeneration, Auto Start-Stop en Elektrische Power Steering. Ook een optimale schakelindicator werkt uitstekend om het brandstofverbruik te verlagen.

Tom Purves, CEO van BMW Noord-Amerika zei het volgende: “BMW is very excited that the BMW 118d with EfficientDynamics won the World Green Car title. The measures that we’ve implemented within our EfficientDynamics strategy into every BMW mean that we’re able to provide customers with the driving pleasure they expect from a BMW, while still meeting the stringent requirements for fuel-efficiency and low emissions.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...