Volkswagen Golf Variant 4Motion

Volkswagen Golf Variant 4Motion
Volkswagen heeft een vierwielaangedreven versie klaar van de Golf Variant: de Golf Variant 4Motion, handig voor als je op wintersport gaat!

Het 4Motion-systeem in de Golf Variant wordt gekoppeld aan een 105 pk sterke 1.9 TDI motor. Het vierwielaandrijvingssysteem belooft meer grip op alle soorten ondergrond waardoor de veiligheid een stuk omhoog gaat, zelfs op een droge weg.

De Golf Variant TDI 4Motion krijgt een zestraps manuele versnellingsbak en verbruikt dankzij de zuinige dieselmotor maar 6 liter per 100 kilometer. De sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in 12,9 seconden en de topsnelheid van de vierwielaangedreven Golf Variant bedraagt 185 km/u. Dit is trager dan een standaard Golf Variant maar hier zit het gewichtsverschil veroorzaakt door het 4Motion systeem uiteraard voor iets tussen.

Nog een laatste voordeel van de 4Motion uitvoering is dat het vierwielaangedreven model 1.500 kilogram kan trekken tot een stijgingspercentage van 12 procent, dat is 100 kilogram meer dan de voorwielaangedreven versie. De Golf Variant 4Motion is in Duitsland te koop vanaf 23.775 euro, in België zal de prijs hier niet ver vanaf liggen.

Volkswagen Golf Variant 4Motion

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...